Du behöver:
Ca 100 g After-eight till 2 dl grädde.
Dela chokladen i mindre bitar och lägg i en skål.
Häll grädden i en kastrull och värm den till precis innan kokpunkt. Det är mycket viktigt att den inte kokar eftersom allt kan skära sig då!
Häll grädden över godiset och låt det stå ett tag så det börjar smälta. Rör runt till en jämn smet.
Ställ in i kyl över natten och vispa med elvisp på låg hastighet tills dagen efter till önskad konsistens.
Ca 100 g After-eight till 2 dl grädde.
Dela chokladen i mindre bitar och lägg i en skål.
Häll grädden i en kastrull och värm den till precis innan kokpunkt. Det är mycket viktigt att den inte kokar eftersom allt kan skära sig då!
Häll grädden över godiset och låt det stå ett tag så det börjar smälta. Rör runt till en jämn smet.
Ställ in i kyl över natten och vispa med elvisp på låg hastighet tills dagen efter till önskad konsistens.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar