Ingredienser:
150 g vit choklad (100 g för mjölkchoklad)
100 g philadelphia
2 dl grädde
1. Finhacka chokladen, då den smälter lättare
2. Värm grädden (OBS! Får absolut inte koka) och blanda ner chokladen och rör
till en jämn fin smet.
3. Ställ in i kylskåpet för att svalna, helst över natten.
4. Blanda sen i philadelphian och vispa upp till ett fluff på låg hastighet.
Sen är det dags att fylla din tårta eller kanske några cupcakes! :-)
Lycka till!
150 g vit choklad (100 g för mjölkchoklad)
100 g philadelphia
2 dl grädde
1. Finhacka chokladen, då den smälter lättare
2. Värm grädden (OBS! Får absolut inte koka) och blanda ner chokladen och rör
till en jämn fin smet.
3. Ställ in i kylskåpet för att svalna, helst över natten.
4. Blanda sen i philadelphian och vispa upp till ett fluff på låg hastighet.
Sen är det dags att fylla din tårta eller kanske några cupcakes! :-)
Lycka till!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar